Thursday, 1 August 2019

Life Update


Haiiii. lama rasanya tak menulis dalam blog ni. lamanya aku menghilang bukan kerana ada masalah besar tapi aku terlalu sibuk dengan degree life aku sampai terlupa yang aku ada blog.

sekarang aku sedang cuti sem. cuti sem selama dua bulan.
pada asalnya aku nak buat part time, tapi mak ayah aku kata takperlu. jadi aku menghabiskan cuti duduk di rumah.

degree life aku alhamdulillah semuanya smooth je walaupun kadang kadang kacau bilau dibuatnya.

boyfriend? masih lagi single seperti selalu hahahaha

bila dah lama tak menulis, mula lah rasa kekok dengan blogger ni. nak cerita apa pun taktahu. banyak sebenarnya yang terjadi sepanjang aku tak update tapi idea untuk merangka tu belum datang.

bukanlah aku nak cakap yang life aku power sangat, life aku sama  je macam manusia normal yang lain. UP AND DOWN. MENANGIS DAN KETAWA. 

rasanya cukuplah sampai sini entri kali ni.
pada followers yang masih setia, terima kasih.
untuk viewers yang singgah, thankyou.
insyallah, kunjungan anda akan dibalasdan blog ni akan sentiasa di update

bye

17 comments:

  1. Baru perasan yang umur kita sama. Saya pun masih study degree sekarang ni. Kadang-kadang terabai juga blog😅.

    ReplyDelete
  2. hai sis, welcome back. done follow :)

    ReplyDelete
  3. Moga dipermudahkan semua urusannya dear ...

    ReplyDelete
  4. sama lah tengah cuti jugak skrg ni. adalah jugak masa untuk bukak blog kan hehe.
    selamat bercuti!

    ReplyDelete
  5. sepp sikit cuti sem geng duduk rumah! hehe

    ReplyDelete
  6. didoakan semuanya baik-baik sahaja. sedap plak tengok gambar mangga tu, :P

    ReplyDelete
  7. sekarang budak degree tgh cuti. around bulan 9 masuk balik kan. takpa cuti nielah duk rumah berbakti pada parents. Good luck!! https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. samalah..jarang2 update blog...saya ada entri baru..jemput singgah.hehe

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti.. Selamat kembali mencoret diblog juga ya.

    ReplyDelete
  10. i did have a long break too and mungkin akan start posting new entry soon.

    ReplyDelete
  11. Saya tengah tunggu intake degree bulan 9 ni. Cuti ni buat part time hahaha walaupun mula2 mak ayah kata tak payah tapi sebab nak jugak diorang ikutkan jelah 😂

    ReplyDelete
  12. Welcome back cik Bunga ;)

    Faham sangat dah rasa busy degree tu macam mana. hihi

    okay, akak dah follow cik Bunga.

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti dan berehat...

    ReplyDelete
  14. Study no 1, blog no 2. Semoga sukses

    ReplyDelete

Tinggalkan komen ? Terima kasih