Friday, 3 August 2018

amalkan semua ni kalau nak berjaya


Rahsia Kejayaan:


Antara surah yang boleh diamalkan setiap hari;

  • ISNIN - ad dukhan
  • SELASA - al hasyr
  • JUMAAT - al kahfi
  • RABU - al waqiah
  • KHAMIS - yasin
  • SABTU - ad dukhan
  • SEBELUM TIDUR - al mulk
  • AHAD - al mulk
  • SUBUH - as sajadah



Moga Allah bantu.
Jom kita amalkan sama-sama !

27 comments:

  1. Tq atas perkongsian ...moga kita semua dimurahkan rezeki aaminn. Done follow sis :)

    ReplyDelete
  2. Salam Elsa. AS membalas kunjungan.
    Tak lama duli pernah dengar ustaz kata surah ad dukhan ni maksud nya kabust/kabus. Banyak peringatan tentang kiamat dan fitnah (ujian) hampir kiamat.
    Nice sharing tau. Keep going Elsa

    ReplyDelete
  3. i'allah boleh diamalkan ni,
    tq 4 share, follower ke 47 =)

    ReplyDelete
  4. terima kasih sudi singgah dan follow blog akak ye, akak follow kembali.

    nice sharing aisyah, sangat bermanfaat

    ReplyDelete
  5. Nice sharing... In Shaa Allah, sama² kita amalkan.

    ReplyDelete
  6. Haii Aisya..

    Nice info Aisya..keep it up!

    ReplyDelete
  7. Thank you for sharing :) Lepas ni boleh amalkan selalu in shaa Allah. Nina balas kunjungan dan follow :)

    ReplyDelete
  8. done followw..sama-sama kita buat..nice article..

    ReplyDelete
  9. Nice sharing boleh diamalkan dalam kehidupan seharian yg kadang-kadang kita lupa :)

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Aisyah..
    Thanks singgah blog Kak Mirror & follow td. Tgh tercari2 butang follow kat blog U ni..

    ReplyDelete
  11. INSYAA ALLAH BERMNFAAT TKSH PRKONGSIANNYA

    ReplyDelete
  12. nice sharing..k.fiezz balas kunjungan..done follow too (no.64)...

    ReplyDelete
  13. Sangat bermanfaat! Assalamu'alaikum, Aisyah. Akak datang membalas kunjungan dan follow #71 :)

    ReplyDelete
  14. Perkongsian yang baik insyaallah diamalkan

    ReplyDelete
  15. perkongsian yang sangat bermanfaat , terima kasih :)

    http://shfyqhazhr.com/

    ReplyDelete
  16. tq for sharing aisyah.
    aida dulu, masa di U, ada satu buku kecil.
    surah2 amalan.
    buku kecil tu masih ada sampai skang.
    amalan berterusan.

    ReplyDelete
  17. nice post Aisyah..boleh amalkan..tq 4 follow tauu..dh follow sini..keep in touch..

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah
    terima kasih atas perkongsian

    ReplyDelete
  19. salam singgah sini dik tq sudi singgah blog akak.. salam perkenalan ya :)

    ReplyDelete
  20. akak follower ke 99. nice to know u. muda jelita nya awak baru 20 ye. beza berpuluh ahu lah kita. hehe. btw, tq for sharing doa ni. semoga pahala awak berpanjangan hingga ke akhirat kelak

    ReplyDelete
  21. In syaa Allah, sama-sama kita amalkan..

    ReplyDelete

Tinggalkan komen ? Terima kasih